wie ben ik

Ik wil mij even voorstellen.

 Ik ben Mandy Stevens en woon samen met mijn vriend Martijn Blom en mijn 2 kinderen Jelle en Lisa en Skip de hond in de Tiboschlaan 22 in Schijndel. Ik kom zelf uit Hank.


In december 2010 kregen we een huisje op het oog in Schijndel. Na een grote verbouwing konden we gaan samenwonen en besloot ik om gastouder te worden. Sinds september 2019 zijn we verhuisd naar de Tiboschlaan 22 in Schijndel.

Daar wonen we nu heel fijn met aangrenzend een dierenweiden en natuurspeeltuin en verschillende andere speeltuinen in de buurt.


Mijn hobby's zijn haken en lezen en waar ik niet van houdt zijn Ferrero Rocher chocolaatjes en pinda's.

 

Ik heb een pedagogische opleiding niveau 3 gevolgd aan de Vitalis college te Breda. Om die te behalen heb ik stage gelopen op peuterspeelzaal en ben ik 4 maanden naar Noorwegen geweest om daar ervaring op te doen. Daarna heb ik nog bij gastouders stage gelopen. Dat was heel gezellig huiselijk en knus. En dacht als ik op mezelf woon wil ik dat ook. Ik heb eerst 4 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf gevestigd in het land van Heusden en Altena.

 


 

Het is erg gezellig met de kinderen die nu in de opvang zijn maar we vinden het nog gezelliger als er nog meer vriendjes en vriendinnetjes komen spelen.

Gastouder De paarse vlinder | Tiboschlaan 22 | 5481MJ | Schijndel | t: 0640442896 | e: mandy@depaarsevlinder.nl